Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Tiny Houses aan het Grevelingenstrand | recreatief

Omschrijving

Een uniek vakantieresort! Ruim verdeeld over negen hectare schitterend natuurgebied aan het Grevelingenmeer, zijn de Tiny Houses gebouwd om groots te genieten. Direct aan de Brouwersdam, die de Noordzee scheidt van het Grevelingenmeer, heeft u hier ‘the best of both worlds’. Schitterende, compleet ingerichte, compacte, volwaardige woningen op het strand. Genieten vanuit uw eigen duinpan van de exclusieve vrijheid van wonen op het Kabbelaarsstrand.
De Tiny Houses worden verplicht verhuurd en u mag er, naast een heerlijk rendement van 4 tot 6%, in overleg met de verhuurmaatschappij 84 dagen per jaar zelf van genieten. Ze zijn gesitueerd op erfpachtgrond van het Staatsbosbeheer.
Het park bestaat uit 30 huisjes en een compact receptiehouse en is gesitueerd in een bijna 9 hectare groot natuurgebied aan het Grevelingenmeer: de Kabbelaarsbank.
Alle Tiny Houses zijn individueel georiënteerd op het Grevelingenmeer om een optimale beleving van de omgeving te waarborgen. Hier gaat onthaasten vanzelf en bepaalt de natuur het ritme van uw dag. De Kabbelaarsbank is zonder twijfel één van de mooiste verborgen plekjes van Zeeland.
Elk Tiny House ligt in zijn eigen verscholen duinpan, waarin een houten tuintafel en een een Weber Joe Barbecue met eigen werkblad te vinden zijn. Het met een luifel overdekte houten terras vormt een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. Een sfeervol gespannen tentdoek zorgt voor extra beschutting. Voor de bouw van uw Tiny House zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt die lokaal zijn gegroeid en dus met de tijd op natuurlijke wijze steeds meer en mooier blenden in het landschap. Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan en er worden enkel halfverharde paden van schelpen of gras aangelegd. Het verblijven in de natuur speelt de hoofdrol. De hele ontwikkeling van dit project is gericht op brede duurzaamheid, Tiny Houses Kabbelaarsstrand is gemaakt om te genieten.
De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek, een eethoek en een compacte open keuken. Er is beneden daarnaast nog een tweede zithoek die in een handomdraai tot een slaapkamer voor twee personen getransformeerd kan worden. Op de begane grond bevindt zich tevens een compacte badkamer met douche en wastafel en een separaat toilet. Via een trap in de woonruimte is de entresol bereikbaar. Op dit entresol is een werkplek ingericht en zijn ook nog 2 slaapplaatsen te vinden.