Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Bungalowpark Salvatorhoeve is een kleinschalig park met in totaal 144 bungalows. Een bijzonder rustig, ruim opgezet park met volwassen groen, zonder slagbomen of vele attracties. Vele huisjes kennen een beschutte ligging en er zijn in totaal 4 types op het park aanwezig.

Deze gezellige en lichte vakantiewoning is te vinden op het heerlijk landelijk gelegen Bungalowpark Salvatorhoeve; een bijzonder rustig, ruim opgezet park met volwassen groen, zonder slagboom en attracties. Huisje 65 is beschut gelegen aan de rand van het park, aan een hofje met vrijstaande woningen van hetzelfde type. Parkeren kan op de eigen oprit – heerlijk toch?

Het krekengebied, dat direct grenst aan het park en in alle seizoenen interessant is, leent zich bij uitstek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. U kunt hier naar hartenlust kanovaren of een heerlijke fiets- of wandeltocht maken. Ook voor sportvissers is het krekengebied een geweldige stek! Of wat dacht u van zwemmen, snorkelen of duiken in de Oosterschelde of het Grevelingenmeer? In buurdorp Nieuwerkerk (3,5 km) treft u o.a. supermarkten, groente-en-fruitwinkel, kaaswinkel, slagerij, bakkerij, drogisterij, bloemisterijen, doe-het-zelfwinkels, kringloopwinkel, geldautomaten.

Zierikzee en Bruinisse liggen op ca. 10 minuten autorijden; in ca. 20 minuten bent u in Burgh-Haamstede of Renesse of op de Brouwersdam; in ca. 30 minuten staat u in Goes; in ca. 40 minuten staat u in Domburg of Middelburg.

U bent vrij in de keuze of u de woning wilt verhuren of niet. U kunt de woning zelf verhuren of een eigen keuze maken voor een verhuurorganisatie. Permanente bewoning is niet toegestaan. Uitstekend onderhoud van het openbare groen, de wegen, de verlichting en de milieustraat. Een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Contact
Terug naar overzicht