Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Harbour Village het Zilveren Schor

Het schiereiland Walcheren wordt omgeven door water en is rijk aan natuurschoon. De Noordzee en het Veerse Meer zijn binnen handbereik of beter gezegd: vaarbereik. Een prachtige plek voor exclusieve vakantievilla’s, gericht op liefhebbers van recreatievaart, zeilen en zeegaande jachten. Luxe wonen met een koninklijk gevoel? Je ervaart het in Harbour Village het Zilveren Schor.

Dit vakantieresort mag met recht het grootste en meest exclusieve resort van Nederland genoemd worden. De villa’s die hier gebouwd worden liggen direct aan het water en zijn ieder voorzien van een inpandig boothuis en aanlegsteiger. Het Veerse Meer wordt geprezen als een paradijs voor watersportliefhebbers. De ‘parel van Zeeland’ wordt het om die reden ook wel genoemd. Vanuit dit exclusieve recreatieproject kun je dit gebied voortaan als je achtertuin beschouwen. Wat een luxe!

En dat koninklijke tintje? Het villapark is gelegen in het gebied dat de Zilveren Schor heet. Dit stukje landschap was ooit water. Het nieuwe land werd cadeau gegeven aan koningin Juliana en prins Bernhard. Daarom moest er officieel goedkeuring gevraagd worden aan koning Willem-Alexander bij de bouw van het resort. Hij wenste Largo, de luxe vakantieaanbieder waartoe het Harbour Village behoort, ‘veel succes’ toe.

Omgeving
In de nabijheid van de vakantiewoningen vind de historische vestingstad Veere. Vanaf jouw eigen aanlegsteiger bereikbaar per boot. Mocht je er op enig moment toch voor kiezen de vaarweg te verruilen voor een route over land, dan ben je per auto ook zo in het dorp. In het nabij gelegen dorp Arnemuiden vind je natuurlijk de nodige supermarkten en andere voorzieningen. Ook zijn vanuit Harbour Village de Zeeuwse hoofdstad Middelburg en andere Walcherse plaatsen op korte rijafstand.

Een vakantievilla als deze is natuurlijk ook een geweldig investeringsobject. Ben je geïnteresseerd in recreatief onroerend goed op Walcheren? Kijk dan eens samen met DELTA makelaardij naar de mogelijkheden.

 

Woning kopen of verkopen?
Ben jij op zoek naar een vakantiewoning op het vakantiepark Harbour Village in Arnemuiden of wil jij je recreatiewoning verkopen? Wij hebben kennis van het vakantiepark, de geldende voorwaarden en regels en uiteraard de omgeving en helpen je graag! Woning kopen of verkopen op Harbour Village in Arnemuiden? Neem contact op met DELTA makelaardij, jouw makelaar actief in Arnemuiden.

Meer informatie over dit vakantiepark?

Bekijk parkplattegrond Contact
Terug naar overzicht