Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Wilt u een woning kopen in Brouwershaven? Bij Delta Makelaardij bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé makelaar om jouw huis te kopen in Brouwershaven.

 

Brouwershaven

Brouwershaven, in de volksmond afgekort tot ‘Brouw’, is een plaats die onlosmakelijk met de zee verbonden is. Brouw is van oorsprong een echte handelsstad. Het kijkt uit over het Grevelingenmeer en is tegenwoordig een geliefde bestemming voor watersporters. Wilt u een woning (ver) kopen in Brouwershaven? Wij zijn dé makelaar om jou huis te (ver) kopen in Brouwershaven. Naast reguliere woningen hebben we ook een groot aanbod recreatiewoningen in Brouwershaven. Deze omgeving leent zich namelijk uitstekend voor zeilen, windsurfen en duiken maar ook de grotere pleziervaart weten Brouw goed te vinden.

De jachthaven ligt aan het centrum. ’s Zomers meren hier bezoekers uit binnen- en buitenland aan, waardoor het officiële inwoneraantal van 1500 er tijdelijk een schepje bovenop krijgt. Leven in de Brouwerij noemen we dat. Aan de rand van de stad bevinden zich de geliefde vakantieparken waar DELTA makelaardij regelmatig aanbod heeft. Den Osse en Landal Port Gréve bijvoorbeeld, zijn mooi aangelegde recreatieparken voor tijdelijke bewoners die op zoek zijn naar ontspanning, landelijkheid en waterplezier.

De Brouwersdam, die na de watersnood van 1953 aangelegd werd, zorgt voor een snelle verbinding met de randstad. Rotterdam ligt ongeveer op een uur rijden. Wat voor woon- werkverkeer uitermate goed te bereizen valt. Ook grotere Zeeuwse steden als Goes en Middelburg zijn via de Deltawerken makkelijk bereikbaar.

Wist je dat Brouwershaven een beschermd stadsgezicht van Zeeland is? Brouwershaven werd rond 1285 gesticht en diende oorspronkelijk als haven voor het inmiddels veel kleinere Brijdorpe. Aan het begin van de 15eeeuw kreeg Brouw stadsrechten, waarna stadswallen en een gracht werden aangelegd. Je kunt deze nog steeds aan de oost- en westzijde van de stad terugzien. Een ander bekend stadsgezicht is de Grote of Sint Nicolaaskerk. De kerk wordt omringd door het historische centrum met tal van mooie woningen, voornamelijk daterend uit het begin van de 19eeeuw. Voor liefhebbers van exclusief woningaanbod iets om de gaten te houden. Doe je dit direct bij ons, dan ben je zoekers op Funda voor. Uiteraard geldt dit ook voor reguliere koopwoningen.

Terug naar werkgebied