Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Wil je een woning kopen in Renesse? Dan ben je aan het juiste adres bij Delta makelaardij.

Renesse ligt in de zogenaamde ‘Westhoek’ van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zo kun je ons gehele aanbod in Renesse bekijken.

In ons aanbod hebben we ook exclusieve koopwoningen in Renesse. Uiteraard zijn er ook reguliere koopwoningen in Renesse. Hou onze kanalen in de gaten en wees zoekers op Funda zodoende voor. Om zoekers op Funda voor te wezen, hebben wij speciaal voor jou een zoekservice in Renesse opgestart.

Recreatiewoningen Renesse

Ben je juist op zoek naar tijdelijke bewoning in de vakantieperiodes, dan kun je eveneens bij DELTA makelaardij terecht. We hebben recreatiewoningen beschikbaar in en rondom Renesse.

Ook mag in het buitengebied van Renesse vaak een woning wel nog als tweede woning worden aangekocht, als recreatiewoning niet zijnde verhuurobject.

Over Renesse

Renesse is een kustplaats waar zomergasten uit binnen- en buitenland graag hun vakantie doorbrengen. Grote kans dat dit ook jouw eerste kennismaking met het dorp was. Tegelijkertijd ademt Renesse rust uit. Gelegen in duinrijke omgeving is Renesse een plaats waar je snel verliefd op raakt en het liefst blijvend zou willen wonen

Renesse is een geliefde plek voor familievakanties. Niet zo vreemd, wetende dat hier maar liefst 21 km aan strand te vinden is. Daarop zijn welgeteld 14 strandpaviljoenen gevestigd. Voor ieder wat wils. Renesse is in de zomer een echt toevluchtsoord voor zon- en zee-aanbidders. Dit is al zo sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw. Na het hoogseizoen keert de rust echter terug en geniet je hier van kalmte. Voor degenen die van afwisseling houden is het om die reden een mooie plaats om zich te vestigen.

Net als veel dorpen in Zeeland is Renesse overigens een echt kerkringdorp. Het plaatsje werd gebouwd rondom de gotische Jacobuskerk waarvan de toren dateert uit 1458. Bij deze kerk wordt jaarlijks een kermis georganiseerd op 25 juli, de naamdag van de heilige Jacobus. Een andere bezienswaardigheid is Slot Moermond uit de 13eeeuw, wat midden in het beschermde natuurgebied Landgoed Moermond ligt. Tot slot willen we kwijt dat je hier grote kans hebt zeehonden te spotten. Voor de kust van Renesse zie je ze regelmatig op de zandbanken liggen.

Terug naar werkgebied