Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Wilt u een woning kopen in Walcheren? Bij Delta Makelaardij bent u aan het juiste adres. Wij zijn dé makelaar om jouw huis te kopen in Walcheren.

 

Denk je aan het eiland Walcheren, dan zie je het historische Middelburg, vestingstad Veere en de Noordzeestranden van Domburg, Zoutelande en Dishoek voor je. Of het prachtige zicht op zee vanaf de boulevard van Vlissingen waar vrachtschepen de kust passeren en verder de Westerschelde opvaren richting het havengebied. Wij zijn experts om een woning te kopen in walcheren.

Woning kopen in Walcheren?

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. Een leuke woonplek voor bijvoorbeeld jonge gezinnen. Het is namelijk een eigentijdse stad met een brede variatie aan winkels, restaurants, kunst en cultuur. Ook vind je er allerlei mogelijkheden op het gebied van onderwijs. Zo heb je in Middelburg de Roosevelt Academy en een vestiging van de Hoogeschool Zeeland. Met 48.000 inwoners is Middelburg de grootste gemeente van de provincie. Toch heeft het de gemoedelijke sfeer die je overal in Zeeland terugvindt. Daardoor woon je hier in het ‘stadse’ zonder dat je opgaat in de menigte. Middelburg kent bovendien veel monumenten. Het was in de 17eeeuw de meest invloedrijke stad van Nederland op Amsterdam na. Dat verklaart de mooie koopwoningen in de binnenstad die blijvend aan deze tijd herinneren. Lijkt het je wat om in Middelburg te wonen? Kijk dan eens naar het aanbod van DELTA makelaardij.

Op steenworp aftand van Middelburg vind je Vlissingen. Deze Walcherse steden zijn eigenlijk aan elkaar vastgegroeid, al hebben ze ieder hun eigen gemeente. Vlissingen staat bekend om de lange boulevard vanwaar je prachtig uitkijkt over de monding van de Westerschelde. Je kunt de containerschepen die hier langs de kust varen haast aanraken. Heerlijk ook, dat Vlissingen een echte badplaats is. Je zal maar zo dicht bij het strand wonen! De binnenstad van Vlissingen is overigens een beschermd stadgezicht.  Naast levendige terrassen en bezienswaardigheden als het Arsenaal en het standbeeld van Michiel De Ruyter, vind je hier de grootste bioscoop van Zeeland met het landelijke filmfestival ‘Film by the Sea’. Ook is er een locatie van de Hoogeschool Zeeland in Vlissingen gevestigd en heeft het een actief havengebied met werkgelegenheid.

Terug naar werkgebied