Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Wilt u een woning kopen in Zuid-Beveland? Dan bent u aan het juiste adres bij Delta makelaardij.

 

Het schiereiland Zuid-Beveland wordt niet alleen gekenmerkt door de grote woonplaats Goes en omringende dorpen. Ook het streekgebied ‘De zak van Zuid-Beveland’ is tot ver buiten Zeeland bekend vanwege het prachtige polderlandschap. Doordat de spoorlijn en A58 Zuid-Beveland doorkruisen is dit bovendien een ideale uitvalsbasis voor mensen die in de Randstad of West-Brabant werken. DELTA makelaardij heeft veel ervaring met het (ver)kopen van huizen in Zuid-Beveland. Wilt u een huis (ver)kopen in Zuid-Beveland? Bekijk ons aanbod in Zuid-Beveland hier.

Goes is de op-een-na grootste woonplaats in Zeeland. Het is bovendien de hoofdstad van de gelijknamige gemeente. Een bedrijvige plaats met een stads karakter. Goes staat namelijk bekend als een echte winkelstad. Je kunt hier uitgebreid shoppen in grotere ketens of lokale boetieks. Geniet er van de vele terrassen en het uitgaansleven met cafés, een theater en poppodium. Buiten het centrum vind je tal van kindvriendelijke wijken waar je comfortabel kunt wonen. Hou DELTA makelaardij goed in de gaten, want wij hebben hier regelmatig aanbod. Zowel koopwoningen, als nieuwbouw en bedrijfspanden passeren de revue.

Woning kopen in Zuid-Beveland?

Of bekijk het nabijgelegen ’s-Heerhendrikskinderen, Kloetinge en Wilhelminadorp. Stuk voor stuk charmante dorpen in de polder rondom Goes. Je woont hier in alle rust terwijl je op fietsafstand van de stad blijft. Een mooie manier om landelijk en stads wonen met elkaar te combineren. Dat geldt trouwens ook voor Kattendijke, aan de noordkant van de gemeente Goes waar de oude Zeedijk aan het Veerse Meer grenst. Dit is een geliefde duiklocatie.

Het dorp Kapelle wordt omgeven door het groen van fraaie boomgaarden. Fruitteelt zorgt er nog steeds voor een belangrijke bron van inkomsten. Maar wellicht is deze plaats het meest bekend vanwege schrijfster Annie M.G. Schmidt en oud-premier Jan Peter Balkenende die hier beide geboren werden. De treinverbinding Vlissingen-Amsterdam stopt hier overigens waardoor Kapelle zeer goed bereikbaar is.

’s-Gravenpolder, Heinkenszand en Nisse zijn drie dorpen in ‘De zak van Zuid-Beveland’ zoals het polderlandschap aan de onderkant van Zuid-Beveland genoemd wordt. Dit bijzondere gebied wordt door de overheid gekenmerkt als waardevol Cultuurlandschap. Hou je van karakteristiek wonen dan is dit wellicht de omgeving waar jouw droomhuis zich bevindt!

Terug naar werkgebied