Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Wilt u een woning kopen in Zierikzee? Dan bent u aan het juiste adres bij Delta makelaardij.

 

Zierikzee getuigt hoe een kleine stad groots kan zijn. Trots staat Zierikzee in de top tien van Nederlandse monumentensteden. De geschiedenis is tastbaar. Je loopt er onder poorten door, steekt pleinen over, komt langs gezellige terrassen, de oude haven en prachtige gevels. Hier wil je zelf ook een huis kopen!

Zierikzee is de stad van de toekomst.

Ruim een derde van de inwoners van Schouwen-Duiveland woont in Zierikzee; 11.725 om precies te zijn (www.cbs.nl). Het is dan ook de hoofdstad van het eiland. Die omvang verklaart zich door de ligging en rijke historie. Zierikzee werd gesticht in de 10e eeuw. Het was een strategisch punt tussen Holland en Vlaanderen. Een stad die leefde van de handel.

Havenstad Zierikzee wordt de stad ook wel genoemd. Het is de drukste passantenhaven van Zeeland. En als je dan toch op de havenpunt bent; hier spot je met wat geluk een bruinvis. Door alle jaargetijden, maar met name gedurende de zomer, zetten binnen- en buitenlandse bezoekers in Zierikzee voet aan wal. De historische binnenstad is zoals gezegd een echte trekpleister. Er zijn tal van bezienswaardigheden, niet in de laatste plaats de ‘Dikke Toren’ zoals de Sint Lievens Monstertoren beter bekend staat. Deze pronkt al van verre aan de skyline van Zierikzee. Vergeet niet dat je hier ook kunt winkelen en naderhand geniet in de vele cafés en restaurants die Zierikzee te bieden heeft.

Woningaanbod Zierikzee

In de historische binnenstad vind je ruim 500 monumenten. Er is daardoor geregeld exclusief woningaanbod te vinden. Zo nu en dan is zelfs een boerderij te koop in de omgeving van Zierikzee. Rondom het centrum vind je de woonwijken Malta, Poortambacht en Noord of Noorderpolder, waar naast bestaand woningaanbod ook nieuwbouw te vinden is. DELTA makelaardij Zierikzee is jouw startpunt in de zoektocht naar een koophuis of huurwoning. Bezoek ons eens voordat je Funda afstruint. Zierikzee is onze thuishaven en wij helpen je graag verder. Zo hebben wij een groot aanbod huizen in Zierikzee. Ook wanneer je op zoekt bent naar bedrijfsruimte in Zierikzee.

Woning kopen in Zierikzee?

Zodra jij plannen hebt om een huis te kopen in Zierikzee, gaan wij graag voor jou aan de slag. We maken dan graag een afspraak voor een oriënterend vrijblijvend gesprek. Bekijk woning kopen  alle ins & outs via onze dienst op de website.

 

Terug naar werkgebied