Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Weststraat 1

4311 EH Bruinisse

Geluk(t)!

Home
>
Aanbod
>
Woning
omschrijving

Omschrijving

kenmerken

Kenmerken

video

Media

agenda

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Ik ben akkoord met de privacy policy van DELTA makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief  Omschrijving

  Starters opgelet, wij organiseren een 'BRUSE startersdag!'

  Wij mogen in samenwerking met onze opdrachtgever Zeeuwland wel 4(!) leuke woningen op Bruinisse te koop aanbieden, allen met een mogelijkheid om gebruik te maken van de 'Kopen naar Wens'-regeling waarbij je de woning aankoopt met een uitgestelde betaling.

  Een van die 4 woningen is deze nette hoekwoning met tuin gelegen op het zuidoosten, stenen berging en meer dan voldoende openbare parkeergelegenheden. De woning kun je aankopen met de hiervoor genoemde 'Kopen naar Wens'-regeling voor een minimale koopsom van: € 152.500,- k.k.
  Nieuwsgierig en ben jij een starter onder de 40 jaar? Neem contact met ons op en we lichtten de 'BRUSE startersdag' graag nader aan je toe.

  Welkom aan de Weststraat 1!

  Enkele kenmerken van de woning:
  - hoekwoning met veel potentie;
  - ruime vertrekken zowel op begane grond als eerste verdieping;
  - 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping;
  - verschillende inbouwkasten voor voldoende opbergruimte;
  - ruime bergzolder bereikbaar middels een vlizotrap;
  - LET OP! Geen C.V. opstelling aanwezig verwarming van de woning middels moederhaard;
  - diepe achtertuin op het zuidoosten met een vrije achterom.

  Indeling
  Je komt binnen in de hal van de woning waar de meterkast, trapopgang, het toilet en de trapkast is gesitueerd. De hal verleent je toegang naar zowel de keuken als de woonkamer. De doorzonwoonkamer biedt een fijne ruimte en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval. De dichte keuken (1968) is eenvoudig van opzet, water werd voorheen doormiddel van een gasgeiser verwarmd welke niet langer aanwezig is in de woning deze dien jezelf aan te schaffen en te installeren. D.m.v. van enkele verbouwingen kan je de keuken volledig betrekken bij de woonkamer, nóg meer ruimte dus. Via de keuken is de achtertuin te bereiken.

  Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer (1968) en voorzien van een douche en wastafel. De 3-tal slaapkamers zijn allen v.v. een fijne lichtinval door de raampartijen. Een 2-tal slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten met schuifdeuren. De 2e verdieping is te bereiken middels vlizotrap een fijne bergzolder de ideale ruimte voor het opbergen van diverse spullen.

  De diepe achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een ruime stenen berging en een vrije achterom.

  Kopen naar Wens
  Wat is dat nou?! En wat houdt het nu precies in, dat vertellen we jou graag: de 'Kopen naar Wens'-regeling houdt in dat je bij aankoop van de woning niet direct de volledige koopsom hoeft te betalen. Het gedeelte dat je niet direct betaalt, de uitgestelde betaling dus, hoef je pas te betalen als je de woning weer verkoopt, het overige bijkopen in de tussentijd is ook mogelijk. Zelfs tot 100 procent! Bij het weer verkopen van de woning, dient dit te worden gemeld aan Zeeuwland. De uitgestelde betaling, dat wil zeggen het gedeelte van de koopprijs dat je nog niet voor de woning hebt betaald, betaal je bij verkoop terug aan Zeeuwland. De hoogte van dit bedrag groeit mee met de gemiddelde woningprijzen van verkochte woningen in jouw regio. LET OP: deze regeling is alleen van toepassing bij een gezamenlijk inkomensgrens tot € 45.000,-.

  Vrij op naam
  Deze woning wordt te koop aangeboden ‘vrij op naam’. Dit betekent dat de overdrachtsbelasting en de notariskosten voor de overdracht voor rekening van verkoper komen. Dit scheelt je als koper aanzienlijk kosten ten opzichte van ‘kosten koper’. Als je een woning ‘kosten koper’ koopt - van toepassing bij de 'Kopen naar Wens' regeling - komen de kosten van rekening van koper. Een woning kopen ‘vrij op naam’ heeft vele voordelen en is kostenbesparend! Bij beide gevallen dient de overdracht plaats te vinden bij de vaste notaris van Zeeuwland, Klaassen Netwerk Notarissen.

  Algemeen
  Deze woning mag na aankoop alleen gebruikt worden voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden;
  De woning is voorzien van dubbel glas in houten kozijnen; openbare parkeergelegenheid in de straat; de woning dient te worden verwarmd door de moederhaard en warm water middels een gasgeiser, LET OP beiden apparatuur zijn niet langer aanwezig in de woning en dienen dus nieuw aangeschaft en geïnstalleerd te worden. Aanvaarding direct mogelijk.

  Kenmerken

  bouwjaar

  Bouwjaar

  1968
  Wonen

  Wonen

  79 m2
  kamers

  Kamers

  4
  perceel

  Perceel

  142 m2
  Bouwjaar:
  1968
  Aantal kamers:
  4
  Isolatie:
  Dakisolatie, Dubbelglas
  Aantal slaapkamers:
  3
  Verwarming:
  Moederhaard
  Woonoppervlakte:
  79 m2
  Warm water:
  Geen
  Perceeloppervlakte:
  142 m2
  Energie Label:
  F
  Garage:
  Geen garage
  Inhoud:
  286 m3
  Status:
  Verkocht

  Media

  vr

  Meer foto's

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer
  banner afbeelding