Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Boutique Hotel Philippine

In het hart van culinair Zeeuws-Vlaanderen ontwikkelt en bouwt onze relatie TEAMforREAL, samen met gerenommeerde Zeeuwse Aannemingsbedrijf Fraanje, Boutique Hotel Philippine met daarbinnen 20 uiterste luxe (hotel)appartementen. Philippine is ook wel bekend als het meest Belgische ‘stadje’ van Nederland en kent een keur aan (mossel)restaurants. Jaarlijks komen hier vele honderdduizenden bezoekers – veelal Vlaamse gasten – die hier sinds jaar en dag – al vele decennia – genieten van veel ‘mondvermaak’.

Eerste hotel in Philippine

Dat Philippine nog geen hotel heeft is bijzonder te noemen omdat jaarlijks zo veel culinaire toeristen de plaats aandoen en één van de restaurants bezoeken die al jaar en dag zo kenmerkend zijn voor dit ‘Mosselstadje’. Philippine dankt deze status aan het feit dat er ooit een verbinding was met de Westerschelde en de Mosselvisserij de belangrijkste bron van inkomsten was. Toen de ontwikkelaar getipt werd op een kans voor een Boutique Hotel, hoefde zij ook niet lang na te denken. Inmiddels is het concept volledig omarmd door de lokale restaurateurs en (internationale) bedrijvigheid in de regio.

Zakelijke hotelmarkt

Philippine maakt, feitelijk als een soort ‘buitenplaats’, deel uit van de gemeente Terneuzen en is gelegen op steenworp afstand van de kanaalzone Gent – Terneuzen met veel internationale en multinationale bedrijvigheid. Ook vanuit die hoek is veel belangstelling voor Boutique Hotel Philippine om daar haar nationale en internationale gasten te ‘herbergen’ in het nabij gelegen culinaire mekka van Zeeuws-Vlaanderen.

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen combineert het beste van Zeeland en Vlaanderen (België). Een ongeëvenaarde gastvrijheid, culinaire hoogstandjes in ieder dorp of stad, schilderachtige natuur, prachtige stranden en jachthavens; het wisselt elkaar naadloos af tijdens de reis door dit prachtige landschap. Karakteristieke plaatsen als Gent, Brugge, Knokke, Antwerpen, Cadzand, Breskens en Hulst bevinden zich op steenworp afstand. Genieten is hier geen uitdaging!

Een ongeëvenaarde gastvrijheid, culinaire hoogstandjes in ieder dorp of stad, schilderachtige natuur, prachtige stranden en jachthavens; het wisselt elkaar naadloos af tijdens de reis door dit prachtige landschap.

Volledig ingerichte turn-key hotelappartementen

Boutique Hotel Philippine kent een mooie differentiatie met 2- en 4 persoons hotelappartementen. Een select aantal is zelfs voorzien van exclusieve Wellness-voorzieningen, voor ultiem comfort. De hotelappartementen zijn allemaal uitgerust met een luxe pantry – die beter gekwalificeerd kan worden als cocktailbar met o.a. een wijnklimaatkast, Quooker en nog veel meer – en luxe sanitair. Ook het zorgvuldig ontworpen interieurconcept sluit door de gekozen materialen en kleurcombinaties naadloos aan op trends van nu én biedt een blend van warmte en comfort. En dat alles helemaal ‘turn-key’ ingericht in een fantastisch design, volgens de hoogste kwaliteitsstandaard.

Verhuurrendement, sociaal rendement of een combinatie. Aan u de keuze!

De gerenommeerde hotelorganisatie Kloeg Collection (met reeds 11 hotelexploitaties in bedrijf een begrip in Zeeland) zal verantwoordelijk zijn voor de verhuur en exploitatie en daarmee zorgdragen voor een mooi rendement op uw investering. Maar juist ook het feit dat de hotelappartementen een uitstekende uitvalsbasis zijn voor uw eigen uitstapjes in deze inspirerende Zeeuwse omgeving, maken het tot de perfecte combinatie van sociaal én financieel rendement.

Bouw is reeds gestart

Op 29 februari jl. is op feestelijke wijze het startsein gegeven voor de bouw van Boutique Hotel Philippine. De bouw is momenteel volop gaande en de geplande oplevering is in het eerste kwartaal van 2025. Het is de bedoeling dat vóórr Pasen 2025 dit fantastische appartementenhotel haar deuren opent en de eigenaars en gasten kunnen genieten van de comfortabele en luxe (hotel)appartementen. Geen onzekerheden dus over de start en oplevering. Dat proces is volop gaande. Check de video!

Bent u net zo enthousiast als wij zijn?

Delta Makelaardij heeft rechtstreeks bij de ontwikkelaars een mooie selectie met hotelappartementen weten samen te stellen om te kunnen aanbieden aan haar relaties. De prijzen variëren tussen de € 249.500,- Vrij op naam (exclusief BTW) voor een uiterst luxe 2 persoons hotelsuite tot en met € 349.500,– Vrij op naam ex BTW voor een 4 persoons appartement of luxe 2 persoons wellness appartement met royale afmetingen. Omdat de bouw reeds gestart is, stapt u in een project waar de realisatie volop gaande is en geniet u dus nog sneller van alle voordelen die deze investering u biedt.

Bent u net zo enthousiast als ons over deze buitenkans? Neem dan direct contact op met Peter Kodde via 06-54 257 027 of peter@deltamakelaardij.nl en dan kijkt Peter graag met u en de ontwikkelaar wat de beste opties zijn en hoe een transactie op maat gemaakt kan worden.

 

Datum:
september 23, 2024
Categorie:
Vastgoed

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Uncategorized

Open Huizen dag 5 oktober 2024

Lees meer
Bekijk artikel
Nieuwbouw

Open dag Parc Ganuenta recreatievilla’s

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Prinsjesdag: de belangrijkste plannen m.b.t. onroerend goed

Lees meer