Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Blikken we terug op een raar en bijzonder jaar of een bijzonder raar jaar….

Waar het Covid-19 virus de wereld in zijn greep kreeg en helaas nog steeds stevig in zijn greep heeft. Wat we vorig jaar bij de oliebollen niet konden vermoeden draaide 2020 om gezond te blijven, thuiswerken, slimme lockdown, groepsimmuniteit, mondkapjes, thuis lesgeven, 1,5 meter afstand, handen ontsmetten en nu zelfs een totale lockdown. Het is op sociaal gebied een lastige tijd, met inmiddels vele beperkingen. We missen natuurlijk allemaal het leuke contact, die knuffel, die ouderwetse gezelligheid.

Wat het economisch zal gaan brengen merken we denk ik pas later. Vele sectoren, zoals o.a. de horeca, hebben het zwaar te verduren. In onze branche was het ondanks alles onverwacht een succesvol jaar. De reguliere huizenmarkt heeft te maken meer vraag dan aanbod, te weinig nieuwbouwprojecten, lage rente en hoge prijzen. In de recreatieve markt zagen we dat buitenlands bezit niet meer ideaal lijkt maar liever het bezit van een vakantiebeleving welke met de auto makkelijk te bereiken is. Ook hier is de vraag groter dan het aanbod. Mede door de lage rentevergoeding of zelfs negatieve rentevergoeding groeit de behoefte om te investeren in een vakantiewoning in eigen land.

We functioneren ook op afstand, maar verlangen naar de oude situatie. Gezellig bij elkaar!

Dit jaar hebben we bij DELTA makelaardij geïnvesteerd in de ontwikkeling van een nieuwe website, social media nog beter op de kaart gezet, onze “vakantiehulp”, Jesse Onderdijk, student HBO Vastgoed & Makelaardij een vaste plek gegeven en per 1 december een nieuwe collega, Jordi van Veen voor de functie commerciële buitendienst aangenomen vanwege het plotselinge vertrek van Adjan Sterkenburg.

Een bewogen jaar met zowel plussen als minnen waarin flexibiliteit werd gevraagd van mij als ondernemer en werkgever maar ook van mijn leuke team. Met het thuiswerken zien we elkaar (te) weinig maar we zijn sterk en verbonden gebleken. We functioneren ook op afstand, maar verlangen naar de oude situatie. Gezellig bij elkaar!

 

Wees lief, denk aan anderen die het wat moeilijker hebben, stuur een kaartje, maak een videootje, help en steun elkaar. Ik hoop dat we er wat van weten te maken.

Laten we hopen dat de oplossingen ergens in 2021 liggen en we weer (met verstand) terug kunnen naar het oude normaal. Waar gezondheid weer meer als vanzelfsprekend wordt ervaren en we geen (sociale) afstand meer hoeven te houden.

Ik wens jullie allen mooie waardevolle dagen toe, met elkaar in kleine kring. Wees lief, denk aan anderen die het wat moeilijker hebben, stuur een kaartje, maak een videootje, help en steun elkaar. Ik hoop dat we er wat van weten te maken.

Op naar een nieuw jaar met veel geluk en gezondheid!

 

 

Datum:
december 29, 2020
Categorie:
Algemeen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Aankopen

Sneller lagere rente voor kopers in 2024

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Open Huizen Dag 30 september 2023

Lees meer
Bekijk artikel
Verkopen

Stille verkoop

Lees meer