Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Wij hebben groot nieuws te delen!

DELTA makelaardij opent ook kantoor op Noord-Beveland
“Een logische stap”, zo noemt directeur Peter Kodde de opening van een extra vestiging van DELTA makelaardij. Sinds begin 2000 was hij tien jaar actief als makelaar vanuit hetzelfde pand aan de Veerweg 3 in Kamperland en al die jaren werd hij nog altijd benaderd als aan- of verkopend makelaar. “Ook zonder vestiging op Noord-Beveland was DELTA makelaardij er al actief, dus het vertrouwen is groot.” aldus Kodde, die met zijn kantoor in Zierikzee in tien jaar uitgroeide tot marktleider op Schouwen-Duiveland.

“De overeenkomsten tussen de markt op Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland zijn talrijk”

Gelijkenissen met Schouwen-Duiveland
“De overeenkomsten tussen de markt op Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland zijn talrijk”, vervolgt Kodde. “Beide voormalige eilanden hebben een markt met bestaande bouw, veel potentie in nieuwbouw én veel recreatief onroerend goed. Op deze drie terreinen is DELTA makelaardij ook op Schouwen-Duiveland bijzonder actief. Met onze vestiging aan de Veerweg 3 grenst ons kantoor aan dat van Ruiterplaat Vakanties, waar we actief mee samenwerken. Al wisten de klanten uit de recreatieve markt ons ook in Zierikzee goed te vinden”.

Peter en Willem Kamperland

Ook hier: samen met Zuiver Financieel
In Zierikzee huist in het pand van DELTA makelaardij een vestiging van Zuiver Financieel. Ook in Kamperland trekken beiden samen op. Peter Kodde vervolgt: “Onze dienstverlening is pas echt compleet met de juiste financiering. Zeker in de huidige tijd maakt objectief, verstandig en duurzaam financieel advies het verschil. Het is fijn dat Zuiver Financieel dezelfde geestdrift heeft en kansen ziet en we zien ook op Noord-Beveland uit naar succesvolle samenwerking.”

Financieel advies

Vertrouwd team
Het kantoor in Kamperland wordt bemand door ervaren en vertrouwde krachten van DELTA makelaardij die op Schouwen-Duiveland hun sporen hebben verdiend. Het kantoor aan de Veerweg 3 in Kamperland is inmiddels volledig operationeel en in bedrijf.

Met een vestiging in Zierikzee en Kamperland is DELTA makelaardij klaar voor de toekomst. Uw toekomst. Het team nodigt u op beide kantoren uit om er met al uw vragen en woonwensen binnen te stappen en zo kennis te maken met de doortastende dienstverlening.

Stap gerust eens binnen voor een kopje koffie en om alle vragen en woonwensen te bespreken!

Datum:
februari 14, 2023
Categorie:
Algemeen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Nieuwbouw

VeerseKreek Fase 2 nadert zijn voltooiing

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Hemelvaartsweekend 9 en 10 mei 2024 gesloten

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Drukbezochte verkoopdag Noorderpolder Zierikzee

Lees meer