Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Het is weer tijd voor de Open Huizen route!

Zonder afspraak even binnenkijken..

Zaterdag 30 september 𝟮𝟬𝟮𝟯 is het weer zover, een ouderwetse ‘Open Huizen Dag’. Je kunt dan als woningzoekende geheel vrijblijvend zonder afspraak meerdere huizen op één dag bezichtigen. Eenvoudig en laagdrempelig om zonder afspraak binnen te stappen… Je weet het maar nooit: wie weet zit jouw droomwoning erbij!

Op Funda wordt vanaf komende week gecommuniceerd welke woningen deelnemen aan de ‘open huizendag’ let dan ook op niet iedere woning die te koop wordt aangeboden doet hier aan mee en de tijden kunnen afwijken.

Onze deelnemende huizen vind je onderaan en deze wijken overigens af van de standaard uren van de Open Huizen dag (11.00 – 15.00 uur), namelijk van 11.00 – 13.00 uur.

Uiteraard hoef je niet te wachten op de open huizen dag of kun je je juist door de ervaren makelaar laten rondleiden die alle tijd voor je neemt, door een afspraak op maat in te plannen met ons kantoor! Dus zie je op dit moment jouw droomwoning tussen het aanbod staan, neem dan direct contact met ons op voor een afspraak!

Wellicht ben je ook benieuwd wat je huidige woning waard is? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos voorzien we je graag van ons deskundige advies en kunnen we jou goed adviseren wat de mogelijkheden zijn in de bestaande bouw maar ook in toekomstige nieuwbouwplannen.

Onze collega’s van Zuiver Financieel kunnen je onafhankelijk inzicht geven wat de financiële mogelijkheden zijn. Het is sowieso goed en aan te raden het ‘huiswerk’ in orde te hebben want als jouw droomwoning plotseling voorbijkomt… dan ben je in iedere geval in staat om slagvaardig te werk te gaan!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Deelnemende huizen DELTA makelaardij zaterdag 30 september 2023 van 11.00 uur – 13.00 uur :

 • Burghse Ring 32 Burgh-Haamstede
  Heb jij ook geen zin om te klussen en koop jij daarom liever een instapklare woning? Dan is dit jouw kans!
 • Caustraat 36 Zierikzee
  Royale vrijstaande woning mét garage in Zierikzee!
 • Christinastraat 22 Zonnemaire 
  Deze prachtige vrijstaande woning met luxueuze afwerking, garage, kantoor aan huis, XXL overkapping en vrij uitzicht over de landerijen 
 • Deltastraat 1 Scharendijke
  Een vrijstaande woning van wel 127 m2 met een drietal ruime slaapkamers op een perceel van ca 347 m2!
 • Korte Groendal 34 Zierikzee
  Wonen in een bijzonder pand met een mooie stadstuin en garage annex schuur? Dit is uw kans.
 • Lammermarkt 16 Zierikzee
  Ruime tussenwoning mét garage in de binnenstad!
 • Loswal 10 Kortgene
  Gelegen aan de jachthaven van Kortgene met directe toegang tot het Veerse Meer treft u deze ruime woning. Ervaar de luxe van wonen aan het water met een eigen aanlegsteiger.
 • Loswal 13 Kortgene
  Grote woning van wel 131 m2 aan woonoppervlakte, met directe toegang tot het Veerse Meer! (waar u het zowel recreatief als permanent mag bewonen)
Datum:
september 21, 2023
Categorie:
Aankopen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Algemeen

Hemelvaartsweekend 9 en 10 mei 2024 gesloten

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Drukbezochte verkoopdag Noorderpolder Zierikzee

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Voorbereidingen voor een fotoreportage

Lees meer