Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

De eerste indruk is enorm belangrijk.. en dat begint al met de ‘plaatjes’ op internet, dus wees goed voorbereid op de fotoshoot!

Wij werken samen met een professioneel bureau waar complete pakketten worden afgenomen! Gespecialiseerd in het zo optimaal mogelijk in beeld brengen van woningen en jouw woning op het mooist te presenteren. Hier hebben ze echter wel de hulp van jou bij nodig. Hieronder komen we nog uitgebreid terug op alles waar je hierbij aan moet denken.

Welke indruk maakt jouw woning?

Wees gerust, wanneer de makelaar langskomt voor een verkoopadvies en waardebepaling van jullie woning, hoeft de woning er natuurlijk nog niet ‘spic en span’ uit te zijn, hier kijken we wel doorheen! Echter kan het soms voordat de verkoop begint, verstandig zijn wat puntjes aan te pakken in de woning. Uiteraard kan dit ook op advies van de makelaar en vraag hier gerust naar wat handig is! Hier al wat eerste tips:

  • Maak de voortuin in orde, hier geldt ook weer: de eerste indruk telt.
  • Voordat de verkoop in gang gezet wordt is het ook slim om de woning na te lopen; is het schilderwerk nog in orde, ziet het behang er nog netjes uit. Je wilt de juiste sfeer kunnen oproepen bij kandidaat-kopers.
  • Zorg dat er niet teveel persoonlijke spullen in het zicht zijn. Kopers willen zich meteen thuis kunnen voelen, wanneer er teveel foto’s in zicht zijn of er veel speelgoed rondslingert van de kinderen wordt dit al wat lastiger
  • Zorg er ook weer voor dat het niet té onpersoonlijk wordt, zet bijvoorbeeld een grote bos bloemen neer, hang een mooie poster op of zet een kookboek op de plank.

Zorg voor ruimte
Zorg in geval dat je woning er ruimtelijk uitziet. Dit kun je creëren door onder andere voldoende lichtinval, het weghalen van overbodige spullen, met lichte kleuren te werken en ja door voldoende ruimte te tonen uiteraard. Hoe meer je van de vloer ziet, hoe ruimtelijker een kamer eruit ziet.

Ter voorbereiding van de afspraak met de fotograaf ontvang je een uitgebreide checklist en foto-tiplijst met tips & tricks voor het beste resultaat! Ben jij nog niet zover maar wel nieuwsgierig naar deze lijst? Vraag deze gerust bij ons op.

Zorg voor een vertrouwd gevoel

Yes bloemen doen het zeker goed! Maar ken jij ook één van de oudste verkooptrucs (mogelijk al eens voorbij zien komen op onze social media): het bakken van een heerlijke appeltaart! En niet omdat de makelaars hier zo dol op zijn, maar het schijnt echt dat aan aangename geur meewerkt aan het vertrouwde en huiselijke gevoel bij kandidaat-kopers.

Datum:
juli 14, 2020
Categorie:
Verkopen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Verkopen

Gratis méérwaardebepaling

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Open Huizen (Villa) Dag 1 april 2023

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Nieuws: uitbreiding kantoor DELTA makelaardij

Lees meer