Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Een huis aankopen of verkopen is een bijzondere gebeurtenis. Natuurlijk staat DELTA makelaardij voor je klaar om dit volledig te begeleiden. Ook wanneer er zoals nu richtlijnen van het RIVM zijn om samen onnodige gezondheidsrisico’s te voorkomen. We doen er alles aan om het proces van kopen en verkopen voor jou zo vanzelfsprekend mogelijk te laten verlopen.

Om fysiek contact te beperken is ons kantoor momenteel enkel op afspraak geopend.

‘Gewoon’ goed bereikbaar

Ons kantoor in Zierikzee is momenteel enkel op afspraak geopend. Dit doen we om fysiek contact te beperken. Onze binnendienst werkt voornamelijk thuis en is goed via het vaste nummer bereikbaar. Ook via WhatsApp en Messenger kun je ons bereiken. Facetime je liever met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook.

Tekenafspraak

We zorgen ervoor dat documenten door alle betrokkenen digitaal geüpload en/of ondertekend kunnen worden. Eventueel in combinatie met een belafspraak voor een uitgebreide toelichting. Het ondertekenen verloopt via het digitale programma DOCUSIGN.

Fysiek of virtueel bezichtigen

De verkoop van woningen gaat natuurlijk door. Je kunt dus met een gerust hart een bezichtiging voor jouw droomhuis plannen. Bij twijfel, zoals een verkoudheid, verzoeken we je dit bij ons te melden. De afspraak zal in dat geval niet doorgaan en indien mogelijk verzet worden. We kunnen ook een virtuele bezichtiging aanbieden zodat je toch een goede indruk van de woning krijgt. Deze 360-graden tours zijn vanuit huis uitstekend te bekijken, waarna je ons alsnog jouw vragen kunt stellen. Bij een fysieke bezichtiging vragen we je het protocol te volgen dat vanuit onze brancheorganisatie verplicht is gesteld:

  • Volg de instructies op van de makelaar;
  • Kom maximaal met 2 personen naar de bezichtiging;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht;
  • Het dragen van handschoenen wordt geadviseerd;
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Geen handen schudden;
  • Vooraf handen ontsmetten met alcohol;
  • Niezen in de elleboog.

De makelaar zal de woning voor je opendoen en je mogelijk vragen even te wachten terwijl hij/zij van de ingang wegloopt. Dit voorkomt dat je met meerdere personen in een hal of kleinere ruimte staat. Probeer zo min mogelijk aan te raken in de woning. Maak eventueel wat extra foto’s om met familieleden te kunnen nabespreken. Als je een aankoopmakelaar mee wilt nemen, stemmen we dit onderling af.

Inspectieronde en notaris

Je hebt een nieuwe woning gekocht. Gefeliciteerd! Normaliter lopen we met de koper (en verkoper) voor het notarieel transport nog een rondje door het huis alvorens jullie naar de notaris gaan. Dit wordt momenteel per situatie bekeken en op het gevoel van alle betrokken partijen afgestemd zodat we hier samen de beste oplossing in weten te vinden. De notaris zal hun persoonlijke werkwijze met jullie communiceren. Meestal nodigen notariskantoren de kopers uit op het notariskantoor en laten zij de verkopers vooraf een volmacht tekenen.

Verkoopadvies

Misschien ben je de afgelopen tijd anders naar jouw ‘thuis’ gaan kijken. Overweeg je jouw woning te verkopen of ben je benieuwd wat je koopwoning momenteel op zou brengen? Je kunt gerust beginnen met oriënteren door een gesprek met onze verkoopmakelaar in te plannen. Verkoopadvies is altijd vrijblijvend. Het liefst komen we voor een waardebepaling natuurlijk bij jou langs. Zo krijgen we een goede indruk van de woning. Daarbij houden we de RIVM-richtlijnen net als jij altijd in acht. Toch liever beginnen met een kennismaking op ‘afstand’? Geen probleem! Dat kan telefonisch of door te videobellen, wat jij prettig vindt.

Bel: 0111 417808
Mail: info@deltamakelaardij.nl
WhatsApp: 0111417808
Messenger: delta makelaardij

Datum:
oktober 22, 2020
Categorie:
Vastgoed

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Algemeen

Maak ook jouw buitenruimte “zomerproof”!

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Nieuwe woning kopen? Check de kosten koper!

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Durf met kleur!

Lees meer