Benieuwd naar de corona-werkwijze van DELTA makelaardij? Klik hier

Een huis aankopen of verkopen is een bijzondere gebeurtenis. Natuurlijk staat DELTA makelaardij voor je klaar om dit volledig te begeleiden. Ook wanneer er zoals nu richtlijnen van het RIVM zijn om samen onnodige gezondheidsrisico’s te voorkomen. We doen er alles aan om het proces van kopen en verkopen voor jou zo vanzelfsprekend mogelijk te laten verlopen.

Vanaf 26 juni 2021  geldt onderstaande werkwijze voor afspraken en klantcontact!

 

 

 

We passen ons aan, wat jij prettig vindt!

‘Gewoon’ goed bereikbaar

Ons kantoor in Zierikzee is gewoon 5 dagen geopend. We vragen je wel op voorhand een afspraak om langs te komen bij ons op kantoor.

Tekenafspraak

We zorgen ervoor dat documenten door alle betrokkenen digitaal geüpload en/of ondertekend kunnen worden. Afspraken op kantoor en thuis kunnen ook weer plaatsvinden.

Fysiek of virtueel bezichtigen

De verkoop van woningen gaat natuurlijk door. Je kunt dus met een gerust hart een bezichtiging voor jouw droomhuis plannen. Bij twijfel, zoals een verkoudheid, verzoeken we je dit bij ons te melden. De afspraak zal in dat geval niet doorgaan en indien mogelijk verzet worden. Bij een fysieke bezichtiging vragen we je het protocol te volgen dat vanuit onze brancheorganisatie verplicht is gesteld:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Schud geen handen;
  • Raak tijdens de bezichtiging zo min mogelijk aan in de woning;
  • Zeg de afspraak met de makelaar of taxateur af als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
  • Zeg de afspraak met de makelaar of taxateur af als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten;
  • Volg de instructies op van de makelaar.

De makelaar zal de woning voor je opendoen en je mogelijk vragen even te wachten terwijl hij/zij van de ingang wegloopt. Dit voorkomt dat je met meerdere personen in een hal of kleinere ruimte staat. Probeer zo min mogelijk aan te raken in de woning. Maak eventueel wat extra foto’s om met familieleden te kunnen nabespreken.

Andere fysieke afspraken

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Schud geen handen;
  • Zeg de afspraak met de makelaar of taxateur af als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°).
  • Zeg de afspraak met de makelaar of taxateur af als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.

Toch liever beginnen met een kennismaking op ‘afstand’? Geen probleem! Dat kan telefonisch of door te videobellen, wat jij prettig vindt.

Bel: 0111 417808
Mail: info@deltamakelaardij.nl
WhatsApp: 0111417808
Messenger: delta makelaardij

 

Datum:
juni 25, 2021
Categorie:
Algemeen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Algemeen

Vakantie is gezond!

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Maak ook jouw buitenruimte “zomerproof”!

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Nieuwe woning kopen? Check de kosten koper!

Lees meer