Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Een vakantie van zes dagen heeft al een positief effect

Wat je tijdens je vakantie doet maakt eigenlijk niet uit. De hele dag aan het strand liggen? Bergen beklimmen? Zolang je maar datgene doet waar je (nieuwe) energie van krijgt. Ook hoef je geen drie weken weg om echt goed uit te rusten. Sterker nog, een vakantie van slechts zes dagen, heeft al positieve effecten op ons lichaam.

Knip je vakantie op in twee keer acht dagen

Door wetenschappers wordt geadviseerd dat van de vijf weken die een gemiddelde werknemer aan vakantiedagen krijgt, je het beste twee keer acht dagen op kunt nemen plus wat losse dagen hier en daar. Zo heb je voldoende rustmomenten om de accu op te laden.

Nog een aantal adviezen: Neem een extra dag vrij om bij terugkomst thuis te settelen, deel je belevenissen met collega’s en boek snel een volgende trip of uitje om alvast weer naar uit te kijken!

Door de coronacrisis hebben we het reizen gemist maar hebben we ook mogen (her)beleven dat ons eigen Nederland zóóóo ongelofelijk mooi is. De vraag naar woningen en appartementen in de recreatiemarkt is daardoor ook enorm toegenomen. We hebben gemerkt dat het bezit van een eigen vakantieadres in ons land heel waardevol is gebleken. Wij zijn als DELTA makelaardij zeer goed vertegenwoordigd op de recreatiemarkt in Zeeland. Zoekt u ook een eigen vakantieplek? We hebben met regelmaat nieuw en divers aanbod. In bestaande bouw en nieuwbouw. Voor de belegging/verhuur, deels verhuur of volledig eigen gebruik. Klik hier voor ons huidige aanbod. of schrijf je in als zoeker als je relax plek er nog niet bij zit.

Vind je (vakantie) geluk! Via DELTA makelaardij de professional in Zeeland.

Een vakantie van slechts zes dagen, heeft al positieve effecten op ons lichaam.

Datum:
juli 19, 2021
Categorie:
Algemeen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Algemeen

Aan het einde van het jaar 2023 – terugblik Peter

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Sneller lagere rente voor kopers in 2024

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Open Huizen Dag 30 september 2023

Lees meer