Donderdag 8 juni 2023 zijn wij vanaf 12.00 uur gesloten. Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Bij het vallen van de bladeren is de herfst begonnen en de zomer definitief voorbij. De dagen worden korter, kans op neerslag neemt toe, de temperatuur daalt. Brrrr….

Toch heeft de herfst ook heel wat moois te bieden. Prachtige kleuren in de natuur en we willen weer relaxen in ons gezellige huis. Beide zijn positief te bekijken. Heerlijk wandelen in een prachtig kleurrijk bos en/of een warme thee bij de openhaard. Voorkom de “blues” en geniet van dit mooie seizoen. Een paar tips.

Voorkom de “blues” en geniet van dit mooie seizoen. Een paar tips.

 

  1. Ga lekker naar buiten

In de herfst is de natuur misschien wel op zijn mooist. Er is veel te zien zoals het prachtige kleurpalet. En ook te doen. Maak eens een lekkere wandeling. Zoek onderweg naar bladeren en kastanjes. En vergeet de paddenstoelen niet te bewonderen. Verleng je seizoen in de tuin en doe gewoon nog een keer gek en doe de bbq aan of maak een gezellig vuurtje met de vuurkorf.  Gluhwein voor ons en marshmellows voor de kinderen. Decoreer de tuin met pompoenen, bolcrysanten, plaids, kussens, kaarsen… verzin het maar.

  1. Ochtend ritueel

Neem wat langer de tijd voor de jezelf om in de ochtend op te starten. Door het ontbreken van zonlicht hebben we wat meer moeite met ontwaken. Als je daar veel last van hebt dan kan een wekker met wake – up light je daarbij helpen. Neem de tijd voor een lekker en goed ontbijt. Wat extra vitamientjes erbij. Zo start je dag goed.

  1. Aandacht voor de tuin /Tuin in het licht

Kijk eens kritisch naar je tuin! Het is een goede tijd voor aanplant. Waar miste ik wat van de zomer? Probeer dan ook te letten op dat de boom of plant in meerdere seizoenen aantrekkelijk is. Zo maak je je tuin interessanter. Maar kijk ook eens naar je lichtpunten in je (donkere) tuin. Door een goede verlichting en aanlichting van bomen. Zo wordt de tuin meer een verlengstuk van je woning. Bovendien ook minder aantrekkelijk voor mogelijke inbrekers. Kijk goed naar welk type lamp waar tot zijn recht komt. Sensorverlichting, up en down light. Wat ook heel handig is, is een schemerschakelaar. De buitenverlichting gaat vanzelf aan als het donker wordt. Altijd goed dus.

  1. Maak het in huis gezellig

Geef wat extra aandacht aan je interieur. Wissel de zomerse kussens in voor wat rijkere kussens (zoals velours, wol en bont) in een mooi kleurenpalet wat meer past bij herfst en winter. Verf een wandje in een andere kleur. Kleine trucjes om mee te bewegen met het seizoen. Extra plaids en wat of veel kaarsen aan. Lekker cosy. Bak eens een lekkere taart of maak verse soep. Ook de herfst heeft daardoor zijn leuke kanten. Geniet ervan!

Datum:
oktober 15, 2021
Categorie:
Algemeen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Verkopen

Gratis méérwaardebepaling

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Open Huizen (Villa) Dag 1 april 2023

Lees meer
Bekijk artikel
Algemeen

Nieuws: uitbreiding kantoor DELTA makelaardij

Lees meer