Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Type D 20

Zierikzee

€ 485.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Nummer
Meer foto's
kenmerken

Kenmerken

video

Media

layout

Plattegronden

agenda

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Ik ben akkoord met de privacy policy van DELTA makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief  Omschrijving

  De verkoop van de 25 appartementen Noorderlofts Majestat is gestart! Heeft u interesse? Schrijf dan in of neem eerst contact op met de makelaar. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

  OMSCHRIJVING TYPE D
  Wilt u gelijkvloers en ruimtelijk wonen? Dan zijn de appartementen van Noorderlofts Majestat ideaal voor u. Dit D-type woning heeft een woonoppervlakte van 103 m² en een buitenruimte van 12 m². Door de het vele licht dat via het balkon en de grote ramen binnenstroomt, oogt de woning nog ruimtelijker dan hij al is.

  Balkon op het zuiden
  Vanuit de woonkamer bereikt u direct het balkon met uitzicht op de Emil Sandströmweg. De 3 appartementen van het D-type bevinden zich op het zuiden. Zo geniet u op uw balkon dus volop van de zon! Door het uitpandig balkon en de lange binnenmuren creëert dit type de mogelijkheid voor het plaatsen van losse kasten.

  Open woonkeuken en oase van licht
  Zodra u het woongedeelte ingaat, komt u als eerste in de ruime open woonkeuken met kookeiland. Verderop bevindt zich aansluitend het zitgedeelte, vanwaar u direct het zonnige balkon bereikt.

  Twee slaapkamers, ruime badkamer en volop opbergruimte
  Niet alleen vanuit het zitgedeelte van uw appartement heeft u een mooi uitzicht, dat heeft u ook vanuit alle twee de (slaap)kamers. Aan opbergruimte geen gebrek. Een extra opbergkast in de keuken is ideaal. De tweede berging bevindt zich direct bij de voordeur en is prima bruikbaar als wasruimte. Naast de installaties in deze berging is er zelfs nog ruimte over. Ook aan de ruime badkamer zult u veel gemak beleven. In de hal is een separaat toilet voorzien

  Energiezuinig en comfortabel
  De appartementen van Noorderlofts Majestat zijn aardgasvrij en door de duurzame installaties in het gebouw blijft uw energienota laag.
  - Lucht warmtepomp inclusief koeling
  - Woningen zijn voorzien van vloerverwarming
  - Zonnepanelen t.b.v. algemene ruimten
  - WTW-installatie
  - Gebouw voldoet aan de nieuwste BENG-eisen

  NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
  Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

  Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

  Kenmerken

  bouwjaar

  Bouwjaar

  2022
  Wonen

  Wonen

  103 m2
  kamers

  Kamers

  3
  perceel

  Perceel

  1

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer
  banner afbeelding