Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Noorderlofts Leonore

Home
>
Nieuwbouw
>
Noorderlofts Leonore
Bekijk video

Meer informatie
over dit project?

Ga naar projectwebsite

Omschrijving

13 april 2024 is de verkoop van Noorderlofts Leonore gestart! 9 luxe appartementen verdeeld over 3 woonlagen variërend van 120-127 m2. Het appartementencomplex is gelegen in de populaire nieuwbouwwijk Noorderpolder Zierikzee.

Vraag bij ons naar de verkoopprocedure of vind alle ins en outs via de projectwebsite!

In het luxe appartementencomplex zijn appartementen niet kleiner dan 120 m2 en heeft ieder appartement een ruim balkon van wel ruim 18 m2. Standaard zijn er drie slaapkamers aanwezig, maar u kunt de indeling nog naar wens aanpassen. Bedenk hoe comfortabel u hier leeft met een compleet woonprogramma op één verdieping, zonder beperkingen. Forse raampartijen zorgen voor een fris daglicht en een verrassend uitzicht. Daarnaast wordt het complex bijzonder energiezuinig opgeleverd, met zonnepanelen, een warmtepomp, hoge isolatiewaarden en prettige vloerverwarming. U kunt hier doorlopend genieten!

NOORDERPOLDER BOUWT AAN DROMEN EN WOONWENSEN
Noorderpolder is een dynamische wijk vol prachtige nieuwbouw en de meest moderne eigenschappen: energiezuinig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Allemaal subtiel geïnspireerd op de Zweedse architectuur. Noorderpolder blijft ontwikkelen en bouwen aan dromen en woonwensen.

Het natuurlijke karakter van de wijk, de duurzame manier van bouwen, de knipoog naar Zweden én de ideale ligging ten opzichte van het centrum van Zierikzee zorgen voor kwaliteit. Het maakt wonen en leven in Noorderpolder bijzonder. Het is dus ook niet verrassend dat de wijk zo populair is. Welkom in Noorderpolder!

VERKOOPPROCEDURE
Is Noorderlofts Leonore het helemaal voor u? Kom dan in actie. Kijk op de projectwebsite naar de actuele beschikbaarheid, schrijf u in om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en neem contact op met één van de makelaars. Zij kunnen u ook voorzien van de prachtige brochure.

FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement komt veel kijken, zo ook financieel en iedere situatie is anders. Bent u benieuwd wat dit voor u betekent? Laat u uitgebreid vrijblijvend adviseren door een ervaren financieel adviseur en weet wat mogelijk is.

Soort woningen