Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Het is weer tijd voor de Open Huizen (Villa) route!

Een eigen plekje, in eigendom!

Zaterdag 𝟭 𝗮𝗽𝗿𝗶𝗹 𝟮𝟬𝟮𝟯 is het weer zover, een ouderwetse ‘Open Huizen Dag’. Je kunt dan als woningzoekende geheel vrijblijvend zonder afspraak meerdere huizen op één dag bezichtigen. Eenvoudig en laagdrempelig om zonder afspraak binnen te stappen… Je weet het maar nooit: wie weet zit jouw droomwoning erbij!

Let op, niet iedere woning die te koop staat op Funda doet hier aan mee, hou de ‘open dagen’ en overige communicatie in de gaten. Onze deelnemende woningen vind je onderaan. Let op, deze wijken overigens af van de standaard uren van de Open Huizen dag (11.00 uur – 15.00 uur) namelijk tot 13.00 uur.

Uiteraard ben je van harte welkom om ook gewoon nu al een afspraak op maat te maken met één van onze makelaars om je volledig te laten informeren en rond te leiden. Dus staat jouw droomwoning ertussen, neem direct contact met ons op.

Wellicht ben je ook benieuwd wat je huidige woning waard is? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos voorzien we je graag van ons deskundige advies en kunnen we jou goed adviseren wat de mogelijkheden zijn in de bestaande bouw maar ook in toekomstige nieuwbouwplannen.

Onze collega’s van Zuiver Financieel kunnen je onafhankelijk inzicht geven wat de financiële mogelijkheden zijn. Het is sowieso goed en aan te raden het ‘huiswerk’ in orde te hebben want als jouw droomwoning plotseling voorbijkomt… dan ben je in iedere geval in staat om slagvaardig te werk te gaan!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wie er zaterdag 1 april op uit gaat om woningen te bezichtigen mag de onderstaande villa’s beslist niet missen! Villa’s met volume, voorkomen en aantrekkelijke vraagprijzen. Ze zijn een (vrijblijvend) bezoekje meer dan waard. Dus als je je route uitstippelt: ontdek jouw droomhuis in Ellemeet, Nieuwerkerk, Bruinisse of Kortgene!

Deelnemende huizen DELTA makelaardij zaterdag 1 april van 11.00 uur – 13.00 uur :

 • Grevelingenhout 110 Bruinisse
  Deze vrijstaande villa op 1000 m2 grond ligt direct aan de golfbaan in Bruinisse. De woning is tot in de puntjes afgewerkt en voorzien een grote eigen praktijkruimte met werkelijk alle voorzieningen en talloze mogelijkheden. Must see!
 • Fazantenlaan 13 Nieuwerkerk
  Ruime vrijstaande levensloopbestendige woning, gelegen op een prachtige hoekkavel van maar liefst 1.294 m2 eigen grond, in één van de mooiste woonwijken van Nieuwerkerk!
 • Loswal 10 Kortgene
  Gelegen aan de jachthaven van Kortgene met directe toegang tot het Veerse Meer treft u deze ruime woning. Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze unieke kans te koop aanbieden. Ervaar de luxe van wonen aan het water met een eigen aanlegsteiger waar u het zowel recreatief als permanent mag bewonen.
 • Bremweg 23 Renesse
  Veel dichter bij het strand ga je de woning niet snel vinden. Een prachtige vrijstaande woning gelegen op loopafstand van het strand en fietsafstand van het centrum van Renesse.
Datum:
maart 24, 2023
Categorie:
Aankopen

Meer informatie over dit onderwerp?

Contact

Deel Artikel

Bekijk artikel
Aankopen

Sneller lagere rente voor kopers in 2024

Lees meer
Bekijk artikel
Aankopen

Open Huizen Dag 30 september 2023

Lees meer
Bekijk artikel
Verkopen

Stille verkoop

Lees meer