Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Penthouse

Hellevoetsluis

€ 1.350.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Nummer
Meer foto's
kenmerken

Kenmerken

video

Media

layout

Plattegronden

agenda

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Ik ben akkoord met de privacy policy van DELTA makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief  Omschrijving

  UNIEK WONEN AAN HET HARINGVLIET OP HÉT MOOISTE PLEKJE VAN HELLEVOETSLUIS

  Dit unieke penthouse van 189 m² heeft ontzettend veel woonkwaliteit. Het deels schuine dak dat in de nok bijna 5 meter hoog is, geeft allure en sfeer. Het royale terras van 140 m² doet niet onder voor een tuin, maar dan zonder het onderhoud én met een spectaculair mooi uitzicht op de haven, de oude Vesting en nog veel verder. Ziet u zichzelf hier al zitten met goede vrienden?

  - € 1.350.000 v.o.n.
  - inclusief stelpost van € 30.000,- voor meerwerk
  - Vloeroppervlakte 189 m²
  - Terrasopp. 140 m²
  - 1 ruime slaapkamer en suite
  - 2 extra slaapkamers en badkamer
  - Zonoriëntatie balkon/tuin: oost zuid west
  - Volledig geïsoleerd en volgens de BENG-norm gebouwd (bijna energieneutraal)
  - Mogelijkheden om het naar eigen wens in te delen

  PROJECT
  Aan de Koopvaardijhaven en de Tramhaven van Hellevoetsluis komt Veerhaven. Een uniek, stoer en levendig woongebied met 100 woningen. Door de keuze uit veel verschillende appartementen, penthouses en grote gezinswoningen biedt Veerhaven een fantastisch thuis voor jong, ouder, gezinnen, stellen en alleenwonenden. Leg straks uw boot aan de eigen steiger, geniet van de ondergaande zon met een wijntje op het terras, wandel over de flaneerzone langs het water, speel jeu de boules in de prachtige binnentuin of laat de kinderen nog even voor de deur spelen op het Kompasplein. Altijd een beetje vakantiegevoel en dat gewoon thuis.

  Met veel enthousiasme is gestart met de ontwikkeling van Veerhaven. Het doel was het mooiste ontwerp maken voor de mooiste plek van Hellevoetsluis. Een plek waar u optimaal genieten van wonen aan het water met de oude vesting op loopafstand. Op alle mogelijke manieren zijn de kwaliteiten van de plek benut en wordt gebouwd volgens de BENG-eisen, heel duurzaam en klaar voor de toekomst.

  DIVERSITEIT AAN WONINGEN MET OOG OP DE TOEKOMST
  De 100 prachtige woningen kunnen we grofweg verdelen in 7 verschillende typen. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 tot wel 300 m². U heeft dus echt veel te kiezen. De appartementen, terrasappartementen, videappartementen, topappartementen stoere kadewoningen, unieke watervilla’s en royale penthouses omschrijven we kort voor u, zodat u zich een beeld kunt vormen. Richting de start verkoop maken we steeds meer bekend en bij de start verkoop zijn alle plattegronden op de website te vinden.
  Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming die ook kan koelen. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke woonwensen door de vele opties die we straks bieden. Hier hoeft u dus nooit meer weg!

  HELLEVOETSLUIS HEEFT EEN HOOP TE BIEDEN
  Kent u Hellevoetsluis al? Dan hoeven wij u niet te vertellen hoe fijn het hier wonen is. Kent u de vestingstad nog niet, maar bent u als een blok voor nieuwbouwplan Veerhaven gevallen? We nemen u graag mee naar de locatie.

  Via Kanaalweg Oostzijde bent u met vijf minuten fietsen bij winkelcentrum de Struytse Hoeck. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Als u zo’n tien minuten in westelijke richting wandelt, komt u in het historische centrum van de oude vestingstad. Duik het eeuwenoude centrum in en geniet van de gezellige terrasjes, leuke restaurantjes, de prachtige oude panden en boten die aanleggen in een van de vijf jachthavens die Hellevoetsluis rijk is. Hellevoetsluis heeft een hoop te bieden! De ligging aan het water zorgt voor een overvloed aan activiteiten.

  BLIJF OP DE HOOGTE
  Schrijf u in via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de beschikbare woningen binnen het project.

  Kenmerken

  bouwjaar

  Bouwjaar

  2022
  Wonen

  Wonen

  189 m2
  kamers

  Kamers

  4
  perceel

  Perceel

  1

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer
  banner afbeelding