Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Topappartementen 88

Hellevoetsluis

€ 995.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Nummer
Meer foto's
kenmerken

Kenmerken

video

Media

layout

Plattegronden

agenda

Afspraak maken

Ik heb interesse in deze woning

Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Ik ben akkoord met de privacy policy van DELTA makelaardij.Klik hier om de privacy policy te lezen.

  Inschrijven e-mailnieuwsbrief  Omschrijving

  Nog énkele bouwnummers beschikbaar!

  TOPPAPPARTEMENTEN
  Eerlijk gezegd, we hebben even getwijfeld of we ze geen ‘penthouses’ moesten noemen, want zo groot, bijzonder en mooi zijn deze appartementen op de 5e verdieping van het kopgebouw.

  Op de 5e verdieping van het kopgebouw komt dit unieke topappartement met 2 balkons. Met 156 m2 meer dan riant, maar dat is nog niet eens het meest bijzondere. Door de hoekligging van het appartement én een balkon op het zuiden en westen zit u qua uitzicht en zonbeleving op de 1e rang. Hiervandaan kijkt u vrij uit op het Haringvliet, de haven en zelfs de oude Vesting. Dat u iets exclusiefs in handen heeft, ziet u ook terug in de plafondhoogte van 3,00 meter. Dit appartement heeft standaard 3 slaapkamers en 2 badkamers. De master bedroom heeft direct toegang tot het balkon en de eigen badkamer. Ontwaken met uitzicht op het Haringvliet, dat is wel heel bijzonder.

  Kopers van een topappartement krijgen een cheque van € 15.000. Daarmee kunt u een 2e badkamer uitzoeken. Bijvoorbeeld, want u kunt ook kiezen voor mooie, stompe paneeldeuren of één van de andere luxe opties die we aanbieden om dit huis tot een nog fijner thuis te maken. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

  UNIEK WONEN AAN HET HARINGVLIET OP HÉT MOOISTE PLEKJE VAN HELLEVOETSLUIS

  - inclusief stelpost van € 15.000,- voor meerwerk
  - 2 balkons op het zuiden en het westen
  - 3 slaapkamers waar van 1 ruime slaapkamer en suite
  - ruime badkamer
  - Volledig geïsoleerd en volgens de BENG-norm gebouwd (bijna energieneutraal)
  - Mogelijkheden om het naar eigen wens in te delen

  PROJECT
  Aan de Koopvaardijhaven en de Tramhaven van Hellevoetsluis komt Veerhaven. Een uniek, stoer en levendig woongebied met 100 woningen. Door de keuze uit veel verschillende appartementen, penthouses en grote gezinswoningen biedt Veerhaven een fantastisch thuis voor jong, ouder, gezinnen, stellen en alleenwonenden. Leg straks uw boot aan de eigen steiger, geniet van de ondergaande zon met een wijntje op het terras, wandel over de flaneerzone langs het water, speel jeu de boules in de prachtige binnentuin of laat de kinderen nog even voor de deur spelen op het Kompasplein. Altijd een beetje vakantiegevoel en dat gewoon thuis.

  Met veel enthousiasme is gestart met de ontwikkeling van Veerhaven. Het doel was het mooiste ontwerp maken voor de mooiste plek van Hellevoetsluis. Een plek waar u optimaal genieten van wonen aan het water met de oude vesting op loopafstand. Op alle mogelijke manieren zijn de kwaliteiten van de plek benut en wordt gebouwd volgens de BENG-eisen, heel duurzaam en klaar voor de toekomst.

  DIVERSITEIT AAN WONINGEN MET OOG OP DE TOEKOMST
  De 100 prachtige woningen kunnen we grofweg verdelen in 7 verschillende typen. De oppervlaktes lopen uiteen van circa 64 tot wel 300 m². U heeft dus echt veel te kiezen. De appartementen, terrasappartementen, videappartementen, topappartementen stoere kadewoningen, unieke watervilla’s en royale penthouses omschrijven we kort voor u, zodat u zich een beeld kunt vormen. Richting de start verkoop maken we steeds meer bekend en bij de start verkoop zijn alle plattegronden op de website te vinden.
  Met oog op de toekomst zijn de nieuwbouwwoningen duurzaam gebouwd, gasloos en voorzien van vloerverwarming die ook kan koelen. Er is volop ruimte voor uw persoonlijke woonwensen door de vele opties die we straks bieden. Hier hoeft u dus nooit meer weg!

  HELLEVOETSLUIS HEEFT EEN HOOP TE BIEDEN
  Kent u Hellevoetsluis al? Dan hoeven wij u niet te vertellen hoe fijn het hier wonen is. Kent u de vestingstad nog niet, maar bent u als een blok voor nieuwbouwplan Veerhaven gevallen? We nemen u graag mee naar de locatie.

  Via Kanaalweg Oostzijde bent u met vijf minuten fietsen bij winkelcentrum de Struytse Hoeck. Hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Als u zo’n tien minuten in westelijke richting wandelt, komt u in het historische centrum van de oude vestingstad. Duik het eeuwenoude centrum in en geniet van de gezellige terrasjes, leuke restaurantjes, de prachtige oude panden en boten die aanleggen in een van de vijf jachthavens die Hellevoetsluis rijk is. Hellevoetsluis heeft een hoop te bieden! De ligging aan het water zorgt voor een overvloed aan activiteiten.

  Neem bij interesse contact op met de makelaar!

  Kenmerken

  bouwjaar

  Bouwjaar

  2024
  Wonen

  Wonen

  156 m2
  kamers

  Kamers

  4
  perceel

  Perceel

  1

  Locatie

  Interesse?

  Leuk dat je geïnteresseerd bent! We vertellen je graag meer. Laat hieronder je gegevens achter en je hoort van ons.

  Maak een afspraak
  Download brochure

  Meer weten over
  de mogelijkheden met financiering.

  Lees meer
  banner afbeelding