Benieuwd hoeveel je huis waard is? Vraag hier een gratis méérwaardebepaling aan!

Tussenappartement

Kamperland

€ 439.000,- - € 469.000,-

Home
>
Nieuwbouw
>
Type
Meer foto's

Omschrijving

Op deze unieke locatie op de kop van de jachthaven van Kamperland wordt dit bijzondere appartementengebouw ontwikkeld! Een kleinschalig complex met slechts 8 appartementen in totaal met ieder een riant uitzicht over het water en de haven. Ieder appartement is voorzien van een ruim balkon met grote glazen puien en de ligging op het zuiden. Deze appartementen zijn beschikbaar voor permanente bewoning en er is sprake van een duurzame ontwikkeling en hoogwaardige afwerking.

De bouw is in juli 2023 al van start gegaan en zomer 2024 is de verwachte oplevering!
Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Heeft u interesse? Wees er snel bij!

Afwerking appartementen
Er zijn drie verschillende types appartementen: hoekappartementen, tussenappartementen en penthouses. De groottes variëren van 88 - 131 m2. Ieder appartement heeft een ruim balkon met een grote glazen pui met schuifdeuren vanuit het leefgedeelte. Op de bovenste etage bevinden zich de twee ruime penthouses met een extra groot terras. De appartementen zijn voorzien van zonnepanelen en (grotendeels) sunscreens! Optioneel kunnen er 2 badkamers worden gerealiseerd. In samenspraak met de aannemer kunt u gewenste aanpassingen uitvoeren. Let op, een keuken is nog niet inbegrepen.

Over het complex
Over deze unieke vormgeving is goed nagedacht. Op de begane grond zijn parkeergarages en een carport aanwezig waardoor iéder appartement een fantastisch uitzicht heeft over het water en over de haven, de balkons zijn hier ieder op gesitueerd. Voor ieder appartement is een garagebox en carport aanwezig. Via de centrale hal kunt u via de trap of via de lift naar uw appartement. De eerste en tweede verdieping bestaat uit ieder 3 appartementen en op de bovenste etage bevinden zich de 2 penthouses.

Energiezuinig en comfortabel
Eén van de vele voordelen van nieuwbouw is tegenwoordig de duurzaamheid en energiezuinigheid. De appartementen zijn gasloos, voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en het gebouw voldoet aan de BENG-norm conform bouwbesluit.

Algemeen
De aannemer van het bouwproject is Bouwbedrijf Rijk uit Heinkenszand. Het project is aangesloten bij Woningborg.

Financiering
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een (overbruggings-)financiering voor nieuwbouw? Laat het ons weten en we brengen u in contact met een onafhankelijke adviseur voor een vrijblijvend advies.

Beschikbare Woningen

Bekijk nieuwbouw
Veerweg 167
Kamperland 4493 AR
€ 469.000,-
Bekijk nieuwbouw
Veerweg 161
Kamperland 4493 AR
€ 439.000,-

Meer weten over
de mogelijkheden met financiering.

Lees meer
banner afbeelding